nu har vi börjat...

...på riktigt. har jättemånga scemalagda grejer och det verkar som vi måste plugga. men det blir nog roligt det med. jobbigt, men roligt.

lyckades faktist sy ett pennskrin. känner mig väldigt stolt. att få tag i alex födelsedagspresent var däremot krångligare än jag trott. fick cykla ut till tornby i 3graders duggregn och när jag väl kom fram, med förfrysta öron, var den slut... men allt ordnade sig till sist.

nu ska jag läsa på om cellcykeln och sen ska jag träffa emelie.

tur att det är den 25e imorgon. kunde inte varit mer välkommet.

hurra

nu har jag gjort tentan.

är ledig hela helgen men ingen jag känner kommer vara i linköping då. får väl städa och promenera och kanske sy. jag är jättedålig på att sy. behöver ett pennskrin. undrar om jag klarar av att sy det.

paradise är mer spännande än nånsin!

plugg

jag borde verkligen läsa. men det är omöjligt att koncentrera sig. satt tom på biblioteket igår för att kunna tänka bättre. utan resultat. men jag åt lunch och fikade med tove, och på kvällen var jag hos anna-maria med vendela och matilda och åt middag och glass och godis. väldigt trevligt. idag ska jag hälsa på farfar, spela cello, köpa några böcker, kanske hälsa på på apoteket och försöka plugga lite om jag hinner. suck..

sthlm

är åter i Stockholm. ingen hemma och ännu värre ingen mat hemma. borde plugga inför tentan men jag ska va kulturell med alex istället och gå på museum. det gäller att passa på när man är här..

hade körkonsert igår. gick faktiskt väldigt bra. det var kul. men ingen jag kände kom och lyssnade så jag kände mig jätteensam efteråt när alla gick och hälsade på publiken och jag fick promenera själv hem utan att säga hej eller hej då till nån.. ringde till alex och klagade lite och då kändes det bättre. han lovade att komma på julkonserten. St Lars-kyrkan, Linköping, 2a advent, välkomna allihop!

var på inflyttningsfest hos johan. det var riktigt kul. det var inte lika kul att gå upp sju imorse och ta det tidiga tåget till stockholm. kan inte fatta att det nästan var fullt. usch.

såg i tidningen. franska alperna, 3500 i dec med langley inkl flyg, hotell, frukost, middag och liftkort. jag vill!

ledig dag

Är ledig hela dan idag. är nog meningen att man ska plugga, men det orkar jag inte. tycker inte om skolan längre. dom har inte givit oss våra nya scheman än och om vägrar säga när vi ska ha tenta. det spelar faktiskt en stor roll om man har den på tisdag eller torsdag. så därför pluggvägrar jag tills jag får reda på dag och tid. mycket moget och klokt gjort.

igår joggade jag. jag är så himla dålig. har inte tränat sen vi hade skoljympa typ. hade tänkt att köpa friskiskort men nu har ju halva terminen gått redan. så därför tänkte jag börja jogga. mycket ekonomiskt. jag klarade ungefär 500 meter sen var jag ju precis utanför alex hus. då var jag tvungen att hälsa på och dricka lite vatten och äta ett äpple. men sen gav jag mig av igen. hade håll hela vägen. sprang etappvis. men nu har jag provat på det. imorgon är det uppföljning. då kanske jag klarar mig hela vägen till slussen på kinda kanal, vem vet?

idag är det fotboll och jag missar den! sista körrepet inför konserten. trist, jag vill ju se zlatan.

tentan kommer inte att gå bra.

hejdegården

nu har jag bestämt mig för att bo i hejdegården. lite bättre, lite närmare, lite dyrare... men förhoppningsvis kan jag få bostadsbidrag. snart har vi tenta. ska nog börja kolla igenom min böcker lite. fast först måste jag lära mig en massa texter utantill till körkonserten i veckan.

nu är jag hungrig

boende

jag bor i en fin etta i centrala linköping. nära till centrum, nära till skolan och nära till alex. enda nackdelen är att jag måste flytta ut i januari eftersom lägenhetens ägare kommer hem efter 6 månaders resande. jag har fått erbjudande om en etta nära skolan men längre från stan fast med väldigt billig hyra. ett alternativ är att flytta in i alex lägenhet då han ska flytta hem till stockholm. stor och fin och central men ganska dyr och i andrahand. ska jag ta den och samla mer köpoäng eller ska jag ta förstahandskontraktet lite utanför stan? för att göra alltsammans ännu mer komplicerat sa mina päron flytta = mitt rum försvinner och jag måste ta hand om mina möbler i december. min nuvarande lägenhet är möblerad och kontraktet går ut i januari.

tål att tänkas på. fast inte för länge. den nionde måste jag ge besked om "förortslägenheten".

hej då

kritik

jag har fått kritik för att jag inte skriver tillräckligt ofta och att när jag väl skriver inte kommer med nåt intressant. tack för den.

är det nån därute som kommer ihåg vilket helvete det var på den tiden man tvingades använda modem för att komma ut på the world wide web? det där helvetet är min vardag. varje dag tvingas jag lyssna på fem minuters modemkvidande och för varje dag kommer jag allt närmare diagnosen tinnitus/auditativa vanföreställningar. när man väl har lyckats koppla upp sig får man vänta ytterligare fem minuter för varje ny sida man vill in på. om inte modemet kopplar ner sig själv det vill säga, eller nån idiot har skickat ett alldeles för stort mejl, för då funkar ingenting.

så inte undra på att mina inlägg är tråkiga och innehållslösa. man vill ju inte vara allför sur och negativ på sin blogg, men jag klarar inte av att skriva långa positiva inlägg för jag är alltid på väg att slå sönder min dator av ilska på hela systemet av modem och telefoner som aldrig vill fungera.


om ni vill läsa nåt längre glatt och trevligt än det jag hittills har lyckats spotta fram, vänta ett halvår. då har jag nämligen bredband.


floor filler

24966-9
Jag tycker om Floor Filler! Peter är helt klart bäst!

BSB!

24966-8
I onsdags var Tove och jag på Backstreet Boys-konserten. Otroligt bra. Hela Globen dansade och sjöng med. Visst, dom har blivit lite äldre, Nick lite tjockare efter avgiftningen och AJ nästan flintskallig, men dom är fortfarande mycket professionella. Jag tror dom är dom enda nånsin som kan dansa och sjunga live samtidigt.

Var på kravall i torsdags. Väldigt många killar i overaller. Ganska kul. I fredags såg Alex, Jessica, Julio och jag Charlie and the Chocolate Factory. Lite läskig, men Johnny Depp är bra. När jag såg den gamla versionen för kanske 16 år sen eller så fick jag mardrömmar av ompa-lompa-dvärgarna. I den här filmen var dom faktiskt lite mindre obehagliga.

Nu har jag sovit nästan hela helgen. Idag måste jag plugga lite.