shopping

min ryggsäck

idag har jag träffat carin och annika. det var ett tag sen. vi åt sushi och tittade lite i affärer. jag köpte böcker och en ryggsäck som jag kan har dom i. den såg ut som den på bilden fast svart. mycket trendriktig och bra för ryggen och allt. sen köpte jag lite skivor, en till väska som jag inte vet om jag ska behålla, lite cellonoter och en födelsedagspresent till alex, han fyller inte år förrän den 25e oktober men ändå.. så nu får jag äta nudlar resten av oktober. men jag kommer i alla fall inte få ryggskott nu när jag har en så flashig ryggsäck.

pengar

läste precis alex blogg. stackare. vad skulle man göra om man bara fick 17000 till sitt konto sådär?

jag vet vad jag skulle göra. har just kollat på böcker som jag behöver till nästa period. får väl köpa kursböcker istället för att ge folk julklappar i år.

är "hemma" i stockholm nu. åkte upp med johan, en kursare. alex hängde på också.  tänkte spendera en lugn kväll med päronen men så visade det sig att dom skulle ut på festligheter. suck. så jag sitter och försöker plugga (inte så framgångsrikt. råkade börja läsa bloggar istället) och skriver ut så mycket jag bara kan  från mockis skrivare eftersom jag inte har skaffat nån själv. 

det är så svårt att välja, ska jag börja skriva om kvinnors ohälsa i mjölby eller äta popcorn och se på james bond?


hurra

idag fyller Carin år!

universitetskravall

24966-5

alltså vad är det här med overaller? är det bara jag som tycker det är oerhört överskattat? Vi måste tom sjunka ännu lägre! grönt operationsställ och över det en läkarrock omsydd till frack?! först måste vi bära gröna kirurgmössor i två veckor och när vi äntligen får ta av dom och tvätta håret så måste vi sy frackar.. med en personlig kant; jag har sett många versioner tex fårskinn, rosa siden, duckttejp eller vad det heter.

jaja, ska man gå på kravallen måste man väl bjuda till lite (jag är hjärntvättat). I helgen får jag väl våldgästa KS tvätteri och sno en rock. och kolla på kurslitteratur. kommer gå på drygt 4000 spänn.

jag som hade tänkt låta bli att prata skola, men nu är det kört. jag har vid det här laget säkert förlorat den enda bloggläsaren jag hade. visst, go ahead, det finns massor av andra som lever mer spännade och glamorösa liv än jag. stick du.

tvtv

har haft kvällsföreläsning. riktigt trevligt. men nu är jg hos alex och ser på extreme makeover: home edition. ett fantastiskt program. alla gråter och husen är så otroligt stora och överdekorerade men jag har alltid haft en svaghet för inredningsprogram så då måste jag ju följa det är också. fast min favorit är nog "while you were out", inte så överdrivet lksom. tlc är den bästa kanalen någonsin, varför kan jag inte ha den i sverige? typ som discovery fast mycket bättre.. oj nu är reklamen slut

grattis mirjam!

grattis mirjam!
tråkigt att det är måndag. är otroligt rastlös då vår studieresa med gruppen ställdes in idag. är hemma och borde plugga men så blir det alltför sällan. istället tänker jag tillbaka på min mycket lyckade road trip i somras, eftersom Mirjam, som var med, fyller år idag! Grattis!

den här bilden är från alma i new brunswick, kanada, precis när ebben började synas ordentligt.

varför är jag här när man kan vara ute och resa? suck. nästa sommar hoppas jag på peru... skulle vara så otroligt häftigt.

bullar

jag har fått inspirationen tillbaka. har precis satt igång med ett bullbak i väntan på att GIJane ska börja. en gång såg jag en okumentär om navy seals i australien. det var precis som i GIJane. mycket tufft. nu måste jag knåda deg. det här receptet använder jag förresten:

http://www.godmiddag.se/visarecept.asp?ReceptID=114


en gammal på mig också

en gammal på mig också
jaha här är alltså jag. och ett glas vin. på en kroatisk restaurang under studentens glada dagar

alex för länge sen

alex för länge sen
jag hae precis fått lära mig att man måste lägga upp bilder på allt på sin blogg. så här kommer en gammal bild på alex. ganska söt på den tiden...

hatar söndagar

varför finns dom? deppdag full av ångest för allt man skulle hunnit göra under helgen. måndagen är allför nära för att man ska kunna njuta av söndagen. alex ska flytta hem till stockholm snart. vi som precis har flyttat hit. och jag som hade tänkt att stanna i åtminstone fem år (suck, är min utbildning verkligen 5,5 år?!). sittning igår. vi sopade mattan med dom andra spexarna och vann spexpriset helt förtjänt. var ute sen. otroligt dåi musik, men hade ganska kul ändå. gick innan dom stängde och fick som vanligt panik över att det skulle hända nåt extremt roligt den där sista havtimmen då jag inte var kvar och att jag skulle missa det. jaja. hade tänkt att promenera men vädret är skit. borde plugga men kan inte riktigt hitta motivationen. får se fram emot tp-kvällen på tisdag.

Mumin

Mumin


hej hej

allesammans!
Nu har jag en egen blogg! jag kommer kanske inte uppdatera den så mycket, men det är nog ändå ingen som läser. kan se den som en portfolio eller tankebok som dom skulle säga där jag pluggar. har precis flyttat till linköping och börjat plugga här. mycket roligt. gonatt

nej

jag skojade bara. han bara skrev nåt dumt om mig på sin blogg.

alex

är dum.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!