grey's anatomy-kväll

grey's anatomy-kväll

lena, jessica, anna-lena, emelie, malin och jag var hemma hos sanna igår kväll. vi såg på en massa greys anatomy-avsnitt och åt godis, popcorn, sockerkaka och smulpaj. lagom ansträngande fredagväll. jag tror nästan greys har lagt sig före ER på min favoritserielista nu. eller så har jag bara blivit hjärntvättad efter typ sju avsnitt igår.

pratade med alex när jag kom hem och gick inte och la mig förrän vid halv fem och så började grannarna spela jakob hellman jättetidigt imorse... så det var bara att gå upp och cykla iväg till skolan. har inte varit särksilt effektiv men har i alla fall lyckats läsa i fyra timmar. alltid nåt.

imorgon är det valborg! trist att jag inte kom iväg till uppsala, men jag hoppas det kan bli kul här också. champagnefrukost och drakbåtsrace och grillning och sjungning med kören och eld.

box

var i stockholm i tisdags. blev väldigt stressigt. fick gå tidiare från föreläsningen för att hinna med tåget, sen blev tåget en halvtimme försenat och det kom inga bussar så jag fick springa till cellon med väska och cello och blev ändå typ tjugo minuter försenad. efter cellon fick jag springa till  stureplan (var längre än jag trodde) för att möta alex. sen kunde jag äntligen ta det lugnt. jätteskönt. träffade alex och vi mötte mocki och staffan och åt middag och fikade. roligt. fick fina presenter av alla. bodde hos alex och tog sovmorgon. han följde med till centralen och åt frukost med mig där. roligt att va i stockholm, men lite för kort. fast jag ska ju dit nästa helg och gå på teater med matilda.

idag har jag varit på kiboxpass med anna-lena. har ont i armarna nu men det var jättekul.

hade dissektion igår. obehagligt. ska ha det igen imorgon. suck. men sen ska alla hem till sanna. skönt med helg!

fotboll!

ojojoj, nu har fler biljetter släppt till vm. vi skulle kunna se finalen och allt! fast den kostar över 600 euro. men sverige-england vore ju tufft. snart åker vi!

är stressad över skolan för första gången på länge faktiskt. muskler och nerver och sånt är som glosor, man behöver bara ta sig tid till att nöta in dom. pluggade inget i helgen, och knappt nåt idag, och imorgon åker jag till stockholm och på onsdag har jag kör.. det får väl bli i helgen då.

var och tränade på ett jättebra pass. synd att det var ledarens sista för hon flyttar till göteborg. trist.

imorgon blir en lång dag. föreläsningar och cello.. men sen ska jag träffa alex och mocki och staffan och äta tapas!



slappis

har haft en slappishelg. var hos sanna med emelie och anna-lena och spelade pingis igår. väldigt roligt. sen satt vi på sannas balkong i solen och åt en massa glass. det kändes som riktig sommar. sanna hade köpt nya utemöbler och mattor till balkongen och en massa blommor. kändes som ett extra rum.

alex kom igår eftermiddag. vi har lagat mat och promenerat och sett på film och bara slappat. så himla skönt. men nu fick jag lite panik när han åkte och jag kom på allt jag borde göra. plugga til imorgon, leta vandrarhem i dortmund, fylla i yfu-blanketter, öva cello, ringa gord och margaret och planera inför i sommar. vad skönt det skulle va om det var sommar nu och jag hade tentan och allt bakom mig...

på tisdag ska jag till stockholm och spela cello och jag har fortfarande inte hittat några tågbiljetter som passar. hoppas att det finns några sista minuten.

chat

nu sitter jag och chattar med lena och alex och skriver blogg och ser på tv och försöker skriva några mejl. jag svimmar nog snart. är inte så bra på det här.

tränade idag. har inte gjort det på tre veckor. kul faktiskt.

imorgon ska vi ha pizzakväll hos emelie! och på lördag kommer alex!!

he då

suck,

vill inte vara tillbaka i skolan. har haft en jätteskön påsk. bara slappat och tagit det lugnt. bodde hos alex.

jag har ätit en massa god mat och godis, promenerat på djurgården, varit på museum och på skansen, ätit middag med mocki och staffan och nilla och katja och torkel och annika, varit på påsklunch hos momor och morfar och påskmiddag hos alex föräldrar, fikat med carin och sett på film, sovit  och slappat. inte öppnat en enda skolbok.

inte så kul att vara tillbaka. jättelång dag imorgon och sen har jag intervju med YFU och förlängt körrep.

får väl glädja mig åt dubbelavsnitten av grays anatomy ikväll.

en dag kvar

det blev ingen påskmiddag hos mig ikväll som vi hade tänkt att ha med gruppen. alla var för stressade. trist. får väl titta på nya avsnittet at grays anatomy själv då.. fast det börjar ändå inte förrän vid tio. har bestämt att träffa malin b och ta en kvällspromenad innan dess.

imorgon ska vi ha redovisning av våra seminarieuppgifter. läskigt. vi måste ju ha inför hela klassen i en föreläsningssal medan dom andra får ha i smågrupper i små klassrum. men det ska väl gå bra. vad är det värsta som kan hända...

har suttit och förbrett oss för vår presentation och opponeringen. nu borde jag plugga inför basgruppen imorgon och packa men det orkar jag inte riktigt. när jag kom hem idag hade jag som första i huset fått en ny ytterdörr. mycket tjusig. fast ganska opraktisk. det är en sån som inte låser sig själv, och det är väl bra för jag har varit ständigt rädd för att låsa mig ute, men man måste låsa med en nyckel på insidan. hur opraktiskt är inte det? måste min nyckelknippa alltid hänga i låset nu eller? om jag har bort nycklarna är jag innelåst. fast då vet jag väl i alla fall att dom finns kvar någonstans i lägenheten. och jag skulle förresten aldrig kunna ha bort dom nu så städat som jag har. trodde ju alla skulle komma hit ikväll så jag har till och med dammsugit. två gånger dessutom. dom hade ju skräpat ner när dom satte i dörren. nu får vi postfack också och en liten hållare utanför dörren som tidningen ska sitta i. aldrig mer ljudet av brev som dimper ner på dörrmattan. lite tråkigt.

snart är det påsk!

helt ok helg. låg som vanligt i sängen och åt godis och såg på tv hela lördagen (men jag var lite nyttig och tvättade också) och kände att jag behövde lite förändring så jag cyklade hem till Lena och la mig i hennes säng och såg på film och åt popcorn med henne och anna-lena. walk the line var faktiskt bra.

på söndan hade jag tänkt att plugga. gick upp ganska sent och kom på att jag behövde städa och fixa en massa grejer. sen var jag ju lite sjuk också och kände mig extra sjuk så fort jag kom i närheten av en bok. och så var det ju hockeyn också. och floor filler. och bad boys II. och tove skulle åka till ecuador så jag var tvungen att prata med henne flera gånger. men jag lyckades faktiskt plugga några timmar också. somnade vid tio och gick upp åtta idag. skönt.

har lagat ugnspannkaka för första gången. la i lite stekt lök och falukorv också. smakade lustigt nog kroppkakor. men jag tycker om kroppkakor så det var helt ok.

i övermorgon rullar rolands bil med roland, jessica och mig iväg till stockholm! yey!

ännu en dag med godis och såpor

ganska trevligt igår. anna-lena kom förbi och pluggade anatomi och sen kom lena och tittade på tv med mig hela kvällen. hon har ju slängt ut sin tv. jag tycker om att vara sådär halvsjuk. tillräckligt dålig för att inte kunna gå ut men inte så sjuk att man inte kan se på dåliga komediserier och äta glass och godis.

idag tog jag några ipren och gick till skolan, men gick hem på lunchen. ska kanske gå ut och dricka öl (läsk för mig) ikväll så jag är hemma och vilar nu. snart börjar mcgyver. jag kom ihåg mcgyver som världens tuffaste kille med världens häftigaste läderjacka, men när jag tittade på honom igår var det faktiskt inte så bra. jag hoppas att det bara var en tillfällig svacka och sätter all min tilltro till dagens avsnitt. bara tjugo minuter kvar..

tråkigt

har kommit tillbaka till linköping nu. och gått och blivit sjuk. tur att jag inte missar så mycket i skolan. tänkte passa på att tvätta idag, har typ inga rena kläder, och trodde jag hade bokat tvättstugan men det hade jag visst inte. där sto jag med en överfull ikea-kasse med smutsiga kläder. nu får väl jag gå omkring med mjukisar till på lörag morgon då jag lyckades få en tid klockan åtta...

alex spontanföljde med mig till linköping. det var jättekul.

nu ska jag nog se på dåliga såpor och äta en massa glass.

besök

idag kommer mormor och morfar och mocki och staffan. sen bär det av till stockholm. ska vara där ända till på tisdag. roligt!

igår köpte jag tågbiljetter till köpenhamn och bokade platsbiljetter till dortmund! och nu har alla tre tyskar jag mejlade svarat och sagt att vi kan bo hos dom. ronja i köln, laura i södra tyskland och tine förhoppningsvis hos kompisar till henne i berlin. det verkar ordna sig med boende. ska ringa gord och margaret i helgen och få mejladresser till helo och florian och se om vi kan bo hos nån av dom i hamburg. hamburg är fint, eller det var det sist jag var där för drygt tio år sen..

var på ettornas tackfest igår kväll. temat var lack och läder och jag hade verkligen ingenting att ha på mig, men så gick jag hem till malin b och fick låna en skinnjacka, läderarmband, skärp, örhängen och en scarf. försökte fluffa upp mitt hår och såg nästan ut som sandy i grease. sen förstördes förstås håret när jag cyklade i regnet, men ändå. var på förfest hos oda med jessica, lena och johan. oda har pingisbord i sitt hus! jag åkte dit lite tidigare så vi kunde spela lite pingis först. det var så himla länge sen jag spelade, men det är fortfarande jättekul. ser fram emot pingisturneringar där i framtiden...