GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR!

popcorn!

popcorn!

jag fick min julklapp av alex häromdan. en alldeles egen big popper! har snyltat på emelies i ett och ett halvt år och nu har jag en själv! perfekta popcorn varje gång. fantastiskt.


julklappspengar

fick lite pengar som bidrag till en digitalkamera. det är en digitalkameradjungel därute. några tips?

julafton

julafton

tjej med min kjol i annan färg

tjej med min kjol i annan färg

kanske ska ha den på nyår? eller till den snart traditionella utgången på juldan?

min kjol

min kjol
den är prickig

hurra

hurra

hurra! äntligen är jag i stockholm! har suttit och slagit in och lackat julklappar med mocki så nu är jag i riktig julstämning. imorgon ska jag komplementshoppa lite.

var på stan idag med emelie, kristofer och roland. jag köpte den jättefina kjolen jag såg igår och en ljuslykta till margaretha. sen kom sanna och kulla och vi åt lunchbuffé på duva. histade lite och sen bar det av till sthlm med roland och jessica. är alltid en sån tidsoptimist. sa till margaretha att jag nog skulle komma vid halv sex, men efter köer och lämning av jessica i gröndal kom jag inte fram förrän vid halv sju. då stod mocki och väntade på att skjutsa hem mig från cellon. jag hade glömnt att ringa henne. aja, hann spela lite med björn och lite själv och säga god jul och så och sen kom mocki igen en timme senare och hämtade upp mig. mammor är bra ibland.

jag tror inte bara det är jag som är tidsoptimist förresten. skulle träffa alex idag när jag kom hem. han skulle möta sina syskon och när vi pratade vid halv tolv satt som fortfarande på nån restaurang på söder. ska ses imorgon istället. det är nog lika bra, för jag håller på att somna nu.

kanske skulle ta en sväng till norrtälje nån dag? glömde min dunjacka i rolands bil...

snart jul

blogg.se har varit lite konstig den senaste veckan...

hurra, imorgon är det jullov! har julstädat och nu ska jag börja packa. svårt. om jag inte tar med mig böckerna kommer jag vilja plugga, men jag är övertygad om att det kommer bli som vanligt; jag tar med mig en resväska med böcker som jag inte öppnar på hela tiden i stockholm. nu ligger en hög på golvet med åtta böcker, alla föreläsningar och labbar i en pärm som säkert väger mer än 10 kilo och som jag inte kommer ihåg sist jag kunde stänga ordentligt. kanske kan skala ner bokantalet till fem st?

träffade sanna, emelie och kristofer i lördags och söndags och gick igenom alla tentor som varit. väldigt mycket jag inte kunde, men förvänansvärt mycket man lyckades diskutera fram tillsammans. får se hur det går efter tenta-p.

hade julfest i lördags hemma hos emelie. gjorde en massa drinkar och drack glögg och åt pepparkakor. i söndags kväll hängde jag hos emelie igen (tänkte plugga tillsammans), men sen kom anna-lena och sanna och vi gick på promenad och sen hem till mig. mycket som händer på sanna-fronten... idag skulle vi träffas och plugga lite igen, men sen shoppade vi julklappar och gick hem till kristofer och lyssnade på musik och pratade. har inte gått bra att plugga den senaste veckan... men jag måste ju passa på att träffa folk innan jul och innan mitt uppehåll. trodde aldrig jag skulle säga det, men det kommer faktiskt bli lite sorgligt att flytta härifrån sen.

vill ha tillbaka min mobil! den är på "extern service" igen. det gick inte särskilt bra sist den var där...

nu måste jag packa. vad ska jag ha för julaftonkläder? och vad ska jag ha på nyår? såg en jättefin nyårskjol på hm idag. hoppas den finns i sthlm också. kommer det bli kallt förresten? det är så jobbigt att packa.. bra att jag får skjuts med roland imorgon. hoppas mocki kan komma och hämta mig och alla grejer efter cellon.

lucia

hurra, min datormus funkar igen.

lucia idag. vi skulle haft tre luciasjungningar med kören men ingen blev av. blir liksom ingen stämning om man inte får sjunga själv. var i skolan och kollade på ett tåg halv åtta imorse. dom var fint utklädda i alla fall. sen har jag pluggat hela dan men typ inte hunnit nånting.

nu ska anna-lena och jag till sanna och baka saffransbröd. hoppas hon är hemma.

undrar om det här är gott?

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=118&a=597087&previousRenderType=6

helg

pluggade ganska bra igår med sanna, emelie och kristofer. dom var här sen på middag och kristofers flickvän sofie kom också. trevligt.

var ute i tornby och hämtade min f.d. älsklingsmobil som varit på lagning i typ sex veckor. när jag kom hem  och satte på den funkade den precis lika dåligt som vanligt. den bara stänger av sig. dom sa att dom hade uppdaterat mjukvaran men varför fanns mina gamla sms och bakgrundsbild kvar då? jag hatar sony ericsson och siba och mobilverkstaden. nu får jag väl åka dit ut imorgon igen och lämna in den. sen går garantin ut.

har körkonsert idag igen. gick ganska bra i torsdags. inte för mig men för resten av kören. över tjugo pers från klassen och mina basgruppshandledare kom. kul.

måste läsa lite om kol och rökning.

advent

advent

för första gången nånsin har jag inte en enda adventskalender. brukar sitta där med minst två i alla fall. brukar man typ inte alltid få gratiskalendrar på ica eller nåt?

fast jag har å andra sidan inte handlat på typ en månad. ska ut till tornby med sanna och emelie på fredag och hämta min mobil och handla på willys. så har jag nåt att äta resten av månaden..

skulla ha körkonsert idag, men jag orkar inte. är jätteförkyld och har nog feber så jag ska va hemma imorgon. hoppas jag kan va med imorgon.