gott

gott


fettisdan

va i skolan vid nio idag, trots att jag är ledig. vi histade lite och sen gick jag och tränade. nu måste jag städa snabbt, för i eftermiddag kommer mocki. då kan jag bjuda henne på hembakade semlor..

nästa vecka ska jag ta mig några dagars ledigt. vet inte om jag ska skippa två eller tre föreläsningar. kommer i alla fall va ledig i fem eller sex dagar i rad. så himla skönt. lite skidor, lite stockholm, lite cello, kanske en dag i uppsala... men det är över en vecka tills dess. suck. måste lära mig så himla många texter till konserten på lördag. får nog ta och öva lite.

slut

kunde det sluta bättre? os-guld i hockey, inte illa.

var i skolan vid elva imorse (en söndag! sorgligt...) och tänkte plugga effektivt fram till hockeyn som skulle ses hos emelie. anna-lena övertalade mig dock att se den på storbilds-tv på cafét  skolan så jag stannade. av nån väldigt underlig anledning tyckte både anna-lena, ellen och anna efter endast en period spelad att njurarna verkade mycket mer spännande än en os-final så dom lämnade mig där med storbildstvn och en masa okända människor. lite tråkigt. nån annan kanske skulle ha sett det som ett bra tillfälle att lära känna andra i skolan, men jag, social som jag är,  höll tyst i två perioder med mellansnack. öppnade bara munnen när vendela ringde och skrek av glädje.

bakade semlor med anna-lena igår. har precis tinat upp en och tänkte festa på den och ett färskt (hoppas jag) avsnitt av myth busters. men först får det väl ändå bli lite njurar. hela pbl-grejen står och faller med att jag varken är särskilt nyfiken eller intresserad av hur njurfiltrationen EGENTLIGEN fungerar. men jag får väl läsa och låtsas. eller nåt. och nu finns det väl inte så mycket annat att göra. än att läsa och låtsas alltså. de senaste veckorna har jag skyllt på os. inte ens det går att göra imorgon. tråkigt. men snart är det ju konståkningsvm, och sen hockeyvm och sen FOTBOLLSVM! tur att man har eurosport.

medaljer

det bara regnar in medaljer. först curlingen, sen anna ottosson och nu hockeylaget. ska bli spännande på söndag. trist för anja p idag, men desto roligare för anna! nån som det inte alls var kul för var slutskaja i torsdags. stackare. men hon får väl ta revanch på vm...

har sett på hockey och ätit tacos med anna-lena, emelie, malin k, jessica och sanna. jättekul att träffa dom. ne har jag lite disk framför mig innan jag kan gå och lägga mig.

en fjärdedel av terminen avklarad! ska bli så skönt med sommar och stockholm. och tyskland förstås. men det kan bara bli bättre fram till dess. ljusare, varmare, roligare...

perfekt os-dag!

kan det bli bättre än så här? tre medaljer! guld till Anja P! äntligen! och kostelic fick inte ens medalj. ha ha.

har haft föreläsningar, varit och tränat med malin, varit på kör och  nu borde jag äta middag, men det orkar jag inte.

i helgen är det planerat semmelbak och tjejmiddag. ska nog överleva även denna lördag och söndag.

roligt!

roligt!
den här grejen är ju helt fantastiskt rolig. vi hade pizza- och NEkväll med basgruppen. Sanna och jag vann YES... men roland hade med sig sin sån här och det går ju inte att sluta spela! mycket beroendeframkallande men mycket rolig! får vilken alldaglig tillställning som helst att bli en succé.

det är knappt att jag kan koncentrera mig på konståkningnen (heja Slutskaja!) med en sån här framför mig...

håller på att bestämma mig för bokreaböcker. Adlibris är ju helt klart bäst. Jag har gått på DNs tips och höll på att beställa diktsamlingar av både tranströmer och lugn men kom på att jag nog inte skulle läsa dom så mycket. har i alla fall bestämt mig för en bröd-receptbok och några klassiker, typ kafka, sartre, söderberg och hemingway. det är så roligt med böcker! fast jag borde egentligen lägga pengar på kurslitteratur...

vendela och jag ska till fotbollsVM i sommar! ska troligtvis köpa interrailkort och göra en minitågluff. mycket spännande. nu måste jag gå och slå mitt rekord i Bop It.

hockey

spännande! ikväll gäller det! ska hem till emelie med några andra och ha en riktig hockeykväll. bara tjejer...

idag tog jag igen allt  plugg jag  missat i helgen, var i skolan i tio timmar. men det blir faktiskt roligare i skolan när man pluggar har jag upptäckt denna termin... förra teminen panikpluggade jag bara, var inte särkilt kul. man fattar liksom mer när man läser i lung och ro. när jag nu ändå inte har nåt liv vid sidan om skolan, kan jag väl lika gärna passa på att plugga så mycket som möjligt.

nu ska jag äta raggmunkar.

jag. fattas bara katterna så blir jag en riktig ungkarlstant..

jag. fattas bara katterna så blir jag en riktig ungkarlstant..


nörd

jag har blivit en nörd. sitter vid skrivbordet och äter middag och chattar och ser på hockey. vad ska det bli av mig?

söndag

hatar söndagar. fast den här har varit ganska rolig. vi sov länge, kollade på OS, fast super-gn var inställd, trist. åkte till gamla linköping och skulle gå till chokladboden men så var det en loppis på folkets park som vendela och jag bara var tvugna att gå på. köpte fat, två rörstrandsskålar och en kaffeburk. riktiga fynd..

det är kul att ha en lägenhet. igår köpte jag en massa saker också. kuddar till sängen, tyg att hänga över soffan, tabletter till köket, nya handdukar, en ljusslinga och framförallt en blå elefant med bjällror som flyger som jag har hängt i taket. mycket vacker.

nu borde jag verkligen läsa. har inte gjort nåt sen i torsdags. dom har precis åkt hem och jag är redan uttråkad. kan inte nåt kul hända? imorgon är det kanada-sverige i hockeyfinal. det ser jag fram emot.

tjupp

besök

nu är vendela, anna-maria, sandra och matilda här! värsta helgen i linköping!

härliga tider

härliga tider


återuppstånden...?

här har man inte varit på ett tag. men jag kanske skulle börja skriva några inlägg nu när jag har fått internet och allt. är imponerad över att min dator nu har fungerat felfritt i drygt en vecka! det tackar jag tanten på pc-punkten för.  tack.

nytt år. ny termin. ny lägenhet. bara att börja om.

nu måste jag läsa blodtryck innan skidskyttet börjar! och ikväll åker plushenko! han lär ju ta guldet!