långhelg!

bra dag igår. pluggade på morgonen och hade lab på eftermiddagen. förstod först ingenting, men i slutet hade jag riktigt bra koll på farmakokinetiska parametrar. satt med oda och elin idag och försökte skriva labrapport. hade kör igår kväll. blir mycket den närmaste veckan. sjungning idag när HU firade 20 år, extrarep på söndag inför kalas nästa onsdag. ska sjunga carmina burana. ganska kul. rep igen på tisdag, kalas på onsdag och sen körläger nästa lördag och söndag.

idag har jag varit i skolan till lite över sex. men nu behöver jag knappt läsa nåt mer inför måndag. och vi har ingenting imorgon! emelie, fredrik, kanske malin och jag ska på utflykt till norrköping. kanske går till arbetarmuséet och tittar på några utställningar och äter lunch nånstans. har ju knappt varit i norrköping. sen på kvällen ska malin ha grillfest! alex kanske kommer imorgon. idag är han på igors dop.

var på torgmöte med gudrun schyman igår. hon var bra. måste sätta mig in lite i valet nu. får väl skippa idol och se på maud olofsson istället nu klockan åtta.


som vanligt

allt är precis som vanligt. känns knappt som att jag varit borta. upprop igår och popcorn- och tv-kväll hos emelie på kvällen. idag föreläsningar, bokköp och plugg på hub. måste köpa många fler böcker än jag trodde. alla kostar typ 700kr st. ska försöka sälja några av mina gamla.

nya schemat är ganska bra. många lediga fredagar! verkar inte lika jobbigt som förra terminen.

har haft en telefonkväll ikväll. har pratat med annika, som precis kommit tillbaka från kreta, mormor, alex och tove. ändå har jag hunnit med att göra matlådor, kolla på nya idol, dammsuga och hitta silverfiskar i mitt badrum.

nu ska jag fortsätta läsa lunar park. läskig.

död

död

hur sorgligt är inte det här? två tvilling-dvärgsilkesapor föddes på frösö zoo och nu har båda dött. världen är grym.

linköping

var i linköping några dar förra veckan med alex. han började ett program men kom sen på att han inte alls vill plugga den här terminen. vi åkte hem till helgen och idag åkte jag tillbaka. allt är iordninggjort och så, fast egentligen borde jag dammsuga. mocki och staffan körde ner en massa grejer förra helgen så nu har jag till och med balkongmöbler.

känner mig redan lite skoltrött. får se om det är några roliga kurser den här terminen. kanske tar uppehåll nästa termin.

nu måste jag äta. har bara ätit frukost idag.

rapporterar från uppropet imorgon.

hamburg

nu har jag varit i tyskland. regnade oavbrutet i två dagar. vi lyckades ändå göra lite sightseeing inne i hamburg. jag bodde hos gord och margarets gamla utbytesstudenter helo och florians föräldrar lite utanför hamburg.

nu är det inte långt kvar till sklan börjar. men först ledig i en och en halv vecka! nu vill jag ha bra väder.

imorgon ska mocki, tove, mormor och jag storshoppa på öb. jag är laddad.

hurra

nu är det fredag och min sista dag! i eftermiddag ska annika, hennes kompis och jag försöka få platser på jonas gardell i vitan. jag stod igår hemma hos alex och gjorde en massa pannkakor. picknicken blir en försenad julklapp till annika...

har träffat lowa och hängt på cook book cafe där hon jobbar. blir alltid så ressugen när jag pratar med henne. om jag känner att hösten blir tråkig tror jag att jag tar uppehåll och sticker iväg nånstans. antingen redan i höst eller i vår. sydamerika skulle va kul.

badade igår. i stocksund. jättefint med utsikt över lidingöbron. inte alls så kallt som jag trodde det skulle va. såg äntligen butterfly effect igår.den var ganska obehaglig men bra.

jag missar höjdhoppet ikväll. typiskt. och kallur. får väl ringa mormor och morfar som säkert kan referera hela em för mig.

en vecka kvar

idag är det måndag. bara fem dagar kvar att jobba!

slappade mest förra veckan (förutom att jobba...). kollade på en massa OC och extreme makeover home edition. träffade tove och alex och var hos farmor.

åkte till dalarna med tove i fredags. jättebra väder hela helgen! mocki och staffan var redan där uppe så dom kom och hämtade oss i grangärde. vi badade och solade och, som vanligt när vi är i dalarna, åt en massa och kollade på deckare. väldigt trevligt. var på en auktion i lördags. jag såg ut en jättefin 50-tals-byrå och instruerade mocki att bara bjuda upp till 350kr. mocki började att bjuda 50kr och sen bjöd ingen annan över! jag har målat benen och oljat in träet så nu är den jättefin. mocki köpte en fin tavla och tove en lampa och några ramar. men vi orkade inte stanna så länge för det var så varmt. åkte och badade sen istället.

nu har jag köpt biljetter till hamburg. åker den 13e och kommer tillbaka den 15e. lite kort, men det ska bli kul att träffa gord och margaret och florian.

idag ska jag luncha med tove och mocki. sen efter jobbet ska alex och jag hitta på nåt.