shopping

tänkte ju va duktig och läsa igår. men så lurade tove ut mig på stan. blev en heldag. tove köpte grejer på gina tricot, svensk tenn, en longchampväska och tre par skor. jag drogs med i köphysterin och köpte ett par jättesöta brunglansiga ballerinaskor med vita prickar på. och ett par leggings. nu börjar jag längta efter våren. köpte ett par grå cheap monday-jeans också.

jag ska inte konsumera haade jag ju tänkt, eftersom jag alltid får gå tillbaka med grejerna. när jag provade jeansen var dom lite korta (orkade inte stå i den oändliga provkön i affären) så dom bytte jag idag. skorna bytte jag också för den ena var för liten (hatar att ha olika stora fötter..). jag fick till och med går tillbaka till tandläkaren idag som jag var hos förra veckan. men nu är allt ordnat. förutom mina mixageskor som jag har bestämt mig för att kräva pengarna tillbaka på. när jag gick till mixage med dom idag hade inte tjejen kompetens för att reklamera så jag måste gå tillbaka på fredag. 700 kr. yey. det täcker mina utgifter för igår.

SIBA har jag nästan givit upp med. har aldrig varit med om så inkompetent personal. försöker sprida till alla jag känner att bojkotta dom. tove berättade om ett kafé i uppsala som man absolut inte ska gå till för då kommer man köra på nästa tenta. inga studenter går dit alls. undrar vem det kaféet hade pissed off. nåt sånt rykte kanske jag ska starta om siba...

bokrean har börjat! beställde böcker från adlibris! "bonniers musiklexikon", en spanskanybörjarbok, en spansk ordbok, "män som hatar kvinnor" av stig larsson (har bara läst andra delen), rysaren "låt den rätte komma in" och nån bok om  förhållandet mellan läkare och patienter genom historien som dn skrev om.

men nu måste jag verkligen läsa om kvinnornas roll i det antika grekland. 

the lama song!

the lama song!

låten som inte går att bli av med. väldigt catchy refräng

http://www.youtube.com/watch?v=HbPDKHXWlLQ

hjälp

det är några duma människor som lämnar konstiga meddelanden på bloggen på spanska och italienska. minst 15 per dag. kan gissa att det står typ "hi, i love you blog. visit this website:....". hur får jag bort dom? annika hjälp mig!

dublin

dublin

nu har vi varit på irland! var på utflykt i bergen en dag, jättefint. drack förstås våra obligatoriska guinness också och smög upp nudelmiddagar på hotellrummet. om ni är i dublin, drick inte nåt annat än svart kaffe på starbucks, min caramel machiato var det läskigaste jag druckit sen jag provsmakade mockis algpulverfrukostdrink för länge sen..

annars slappar jag på som vanligt. har sett på schlager med matilda och vendela, varit på afternoon tea med mormor och morfar på sheraton, träffat lowa, sovit hos vendela i södertälje, ätit middag med malin, varit på siba och mixage och bråkat om mobil och skor för tionde gången..

men idag ska jag faktiskt jobba några timmar på apoteket. kan bli trevligt..

och jag har ju varit på seminarium på kursen! det var jätteroligt. vi hade en lång diskussion om hur kvinnor framställs i gamla testamentet och jämförde det med hamurabis lagar och gamla mesopotamiska skapelseberättelser. väldigt spännande. funderar på att läsa nästa 5p-kurs också. om jag hinner innan jag sticker iväg till peru. men först börjar ju stockholmshistoriakursen.

tips på bok: våra bibliska mödrar av anita goldman. mycket läsvärd!

semester!

semester!

imorgon åker vi till dublin! efter mycket letande efter alpresor bestämde vi oss till slut för att ta dublin ändå. den var ju redan betald och så. blir kanske dalarna en helg också senare. får se.

läste i dn att två personer tur och retur till dublin med flyg kostar 77kr i kodioxid. kanske skulle sätta in det på climate care..

linköping

är i linköping och hälsar på. bor hos anna-lena. tycker mer och mer om deras kollektiv. sitter och väntar på att deras basgrupp tar slut så jag får träffa dom andra. hämtade ut tentan. känns bra med ett G. dom hade till och med gett mig en extra halv poäng för ingenting..

dublin nästa vecka. jag är laddad..


har nog bestämt mig för en ixux-kamera. tack för tipset fredrik!


skidhelg!

nu åker vi till dalarna! årest första skidor!