tenta

har nu slappat ytterligare en vecka. börjar nog bli ganska bra på det. läser, kollar på tv, träffar folk, tränar.

började på csi, men läraren var extremt oflexibel. skulle vara borta en vecka för att vi ska till alperna och då sa hon att jag fick komma tillbaka nästa år. aja, verkade ändå vara ganska låg nivå. nu ska jag i alla fall läsa kvinnohistoria på södertörn och stockholmshistoria på stockholms. sen när dom kurserna är slut ska jag nog läsa intensivspanska på cervantesinstitutet.

fick tillbaka min tenta och var en poäng ifrån g. eller, egentligen en halv poäng för då hade dom rundat uppåt. jag mejlade in några synpunkter på rättningen men var helt inställd på att åka och hämta mina böcker den här veckan, plugga inför omtentan nästa vecka och sen skriva omtentan samma dag som alex och jag skulle ha åkt till dublin. MEN så fick jag ett mejl där dom skrev att dom hade rättat om min tenta och givit mig en poäng till. YEY!

nu ska jag börja kolla upp digitalkameror igen och försöka hitta ett schysst hotel / vandrarhem i dublin. nån som känner till nåt?

måndag

jag vill träffa folk, men alla jag känner verkar väldigt upptagna. har försökt ringa vendela, anna-maria, malin och lowa. sen har jag nog inte så många fler kompisar i sthlm. om inte matilda har kommit tillbaka från australien. ska åka till södertörn och registrera mig nu. vem vet, det kanske är en massa shyssta människor som läser csi...

såg fi-dokumentären igår. spännande. andra delen går i helgen.

sanna och anna-lena sov här igår. nu är dom på upprop. skönt att inte va där. men jag vill verkligen ha tentaresultatet nu.

blivande träningsnarkoman?

har på nåt konstigt sätt lyckats få in allt i min egna walk in closet. men det blir stökigt på två sekunder.

har tränat i fyra dar nu. badminton i tisdags (blev slagen av alex, suck), friskis i onsdags, sturebadet i går med zenergypass, simning och lite motionsmaskiner och friskis gym idag. woho, hittills går mitt nyårslöfte väldigt bra.

ska åka bort på en weekendresa i helgen med alex. det blev inte så långt bort. vi får låna en extralägenhet i katinkas hus på katarina bangata. weekend på söder. får gå på biopalatset, hänga på string på dagarna och carmen på kvällarna och kanske gå på stadsmuseet eller nåt.

på söndag kommer sanna och anna-lena hit!

garderober

garderober

jag har för mycket saker. försöker packa upp, men det är ingen chans att mina kläder får plats. satt och drömde om en walk in closet när jag kom på att det är ju just det jag har. dumt att jag möblerade den. annars kunde jag haft som på bilden.

min första lediga dag gick sådär. har redan börjat kolla efter jobb på platsbanken när jag kom på att jag måste betala sl-kort och kåravgifter den här månaden. sen kommer jag ju bara få csn i tio veckor. men jag sov lång tid och tog ett tvåtimmars bad. så där lyckades jag ganska bra med att göra ingenting. imorgon bär det av till friskis för inköp av månadskort. mocki bjuder. yey!

sthlm

tillbaka i stockholm. väldigt konstigt. anna-lena och sanna åkte till teneriffa idag och emelie till umeå. alex kom till linköping i fredags och har hjälpt mig att packa och städa hela helgen. tentan gick inte bra. kanske kommer tillbaka till linköping tidigare än jag anat för att hämta böcker till omtentan. suck.

här vill sanna och jag vara nu

här vill sanna och jag vara nu

...efter en dag med mats fredsikssons statistik. men vi får nöja oss med anna-lenas pool så länge. var där igår och höll på att somna i poolen. nästa bokning är efter tentan på fredag!

plugg...

plugg...

koagulationskaskaden är mitt hatpluggobjekt. alldeles för mycket små faktorer och siffror och hämningar. måste lära mig. måste läsa mer. måste plugga bättre... och jag är inte hälften så ambitiös som människorna som sitter kvar i läsesalen när jag zombiecyklar hem efter elva pluggtimmar i skolan. det är 65% som gäller. varför skulle jag sikta högre? nä, nu ska jag ta ett bad.