tenta-p

är så otroligt uttråkad och har försökt ringa både elin, malin och emelie. dags att börja blogga igen kanske?

alltså, har haft tenta-period sen i fredags och jag är totalt utmattad. idag började vi klockan 8, sen var vi på rest-föreläsningar och sen tillbaka hem till malin. sen har jag läst själv med en timmes middagspaus fram till nu och är inte alls klar för kvällen. det funkar inte i längden. det är ju inte ens roliga saker!

därför tänkte jag ta en paus och tänka på roliga saker. som sommaren! om drygt en vecka är den här. bara sådär. förra sommaren var den absolut bästa nånsin och jag kommer ihåg att jag tänkte precis samma sak om sommaren innan dess. har alltså höga förväntningar inför denna. jobb som vanligt. men jobb på sommaren är inte alls samma sak som jobb annars ! det är bara en parentes. det är alla parkteatern- och picknick- och debasers uteserveringskvällar jag minns och som räknas. och sommarnätter och morgonjoggingturer. om man sen lägger på resor och helger så blir det nästan för bra. men varför ska man inte ha det för bra? jag satsar på den prefekta sommaren. och den har bara med min inställning att göra. och den kan inte ens den värsta svenska regnperioden nånsin hittills rubba på.

nu ska jag avsluta kvällen med lite bakterie- och virusorsakade diarréer. det är tankarna på sommaren som får mig att överleva...